mandag 8. februar 2010

John Hiatt og Lyle Lovett på Rockefeller


Søndag 7. februar var det stor stemning på Rockefeller, som hadde besøk av de ypperlige singer/songwriterne John Hiatt fra Indiana (bosatt i Nashville) og Lyle Lovett fra Texas. Konserten var akustisk, og begge er utrolig dyktige gitarister. De fikk det til å høres som de hadde et stort orkester med seg. Konserten varte i to og en halv time, og det var ikke lett å få kroppen til å roe seg da den var i seng lenge etter midnatt.

John Hiatt har skrevet flere topplåter enn de fleste er klar over. Han synger meget bra selv, men andre artister har hatt større suksess med en del av låtene, for eksempel Emmylou Harris, Bonnie Raitt og Buddy Guy. Størst inntrykk på meg har nok Riding with the King gjort. Den skrev han etter at han hadde grått fra seg da han hørte at Elvis var død. Hans nye plate kommer i mars og heter The open road. Hans forrige kom i 2008, Same old man (anbefales).

Lyle Lovett kom med ny plate sist høst (Natural Forces). Han synger på en meget intens måte som det er umulig ikke å bli rørt av. Den forrige plata hans, It's not Big It's Large fra 2007 er meget bra.

Dette er to gutter som gir valuta for pengene.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar